Vi tilbyder

Skal du have hjælp til erhvervsrengøring, eller skal du have pudset dine vinduer? Ac-Polering & Rengøring tilbyder flere forskellige services inden for rengøring.

Solcellevask

Rensning af et solcelleanlæg bør ske regelmæssigt, og det kan hjælpe med op til 30% af ydeevnen, hvis det bliver renset rigtigt. Det er vigtigt, at du får renset dine solceller og ikke bare tror, at de bliver renset, når det regner. 

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor faget, så du kan trygt lade os hjælpe dig med din solcellevask.

Vinduespudsning

Står du og mangler en erfaren vinduespudser? Ac-Polering & Rengøring tilbyder vinduespudsning til konkurrencedygtige priser. Vi bruger kun ultra rent vand, så du får det bedste resultat. Når vi er færdige med at pudse dine vinduer, står du tilbage med super rene vinduer samt rammer.

Læs mere her

Privat rengøring

Vores rengøringsfirma tilbyder en lang række rengøringsydelser til private hjem og boligforeninger. Vi tilrettelægger privat rengøring helt efter dine ønsker, så resultatet bliver lige så grundigt og smukt som forventet.

Uanset om du ønsker en fast aftale med ugentlige besøg eller om det drejer sig om et enkelt job i forbindelse med køb eller salg, så påtager vi hos Ac Polering Og Rengøring glædeligt opgaven.​

Læs mere her

Erhvervsrengøring

Ac-Polering & Rengøring hjælper gerne med erhvervsrengøring til kontorer, klinikker og butikker. Vi er miljøvenlige og sørger for at bruge så lidt vand som muligt, men står med et færdigt resultat du er tilfreds med. Vi sørger for, at du får en rengøring, som passer til dit behov og din virksomhed, til den bedste pris.

Læs mere her

Kontakt os

Har du brug for hjælp, er du er mere end velkommen til at kontakte os ved at ringe til os på 20 65 47 03 eller sende en mail til acpolering@hotmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et godt tilbud her

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os og få et tilbud

Vores kalender er altid åben for nye kunder, som ønsker et fagligt kompetent multiservicefirma .

Vi besvarer alle henvendelserhurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

© 2022 AC Polering Og Rengøring. Alle rettigheder forbeholdes.