Erhvervsrengøring i trekantsområdet

Ac-Polering & Rengøring tilbyder erhvervsrengøring i trekantområdet. Vi udfører erhvervsrengøring til kontorer, klinikker, butikker og meget mere. Vi sørger for, at du får en rengøring, der passer til din virksomhed til den bedste pris.

Miljøvenlig rengøring

I vores rengøringsfirma er det vigtigt for os at være miljøbevidste. Vi sørger for, at vores arbejde er miljøvenligt, og at vi bruger så lidt kemikalier som muligt. Selvom vi ikke bruger så mange kemikalier, leverer vi stadig et færdigt resultat, som er godt, og du er sikret et rent kontor, efter vi har været der. 

Vi bruger heller ikke særlig meget vand, når vi gør rent. Når vi gør rent, bruger vi mikrofiberklude, hvilket betyder, at de kan genanvendes og bruges igen til næste rengøring.

Konkurrencedygtige priser

Ac-Polering & Rengøring tilbyder erhvervsrengøring til konkurrencedygtige priser men leverer god kvalitet og service hver gang. Vi har faste priser, men de kan variere, alt efter hvad du har brug for af rengøring og hvor stort et område, som skal rengøres.

Kontakt os

Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål. Du er mere end velkommen til at ringe til os på 20 65 47 03 eller sende en mail til acpolering@hotmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få et godt tilbud her

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os og få et tilbud

Vores kalender er altid åben for nye kunder, som ønsker et fagligt kompetent multiservicefirma .

Vi besvarer alle henvendelserhurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

© 2022 AC Polering Og Rengøring. Alle rettigheder forbeholdes.