Vinduespudsning til attraktive priser

Altid skinnende rene vinduer – uden striber

Har du brug for et pålideligt og professionelt rengøringsfirma til at stå for vinduespudsningen i din private bolig, din virksomhed eller erhvervsejendom? Så er AC Vinduespolering og Rengøring firmaet for dig.

Vi har mere end 20 års erfaringen med vinduespolering, og vi kører ud til private husejere og erhvervskunder i Vejle, Fredericia, Kolding og resten af trekantområdet.

Vi lukker lyset ind i dit hjem

Vidste du at rene og nypudsede vinduer lukker op til 30 procent mere lys ind i rummet, end et vindue der er godt fedtet ind i snavs og skidt?

Så snyd ikke dig selv for det dejlige dagslys, bare fordi du ikke har tid til at pudse vinduer, eller er træt af at få et resultat, der ikke står mål med dine anstrengelser med skraber, klud, gammelt avispapir – eller hvilke tricks du nu har prøvet for at få rene og smukke vinduer.

Lad os klare vinduespudsningen, så går det som en leg.

Vinduespudsning til erhverv

Har du en virksomhed, et kontor, en butik eller en udlejningsejendom, så har vi vinduespudserne til at sørge for, at dine vinduer altid er i tip-top stand, så din virksomhed og bygning præsenterer sig bedst muligt.

Vi kan påtage os en hvilken som helst opgave, uanset omfang og mængde.

Miljøvenlig og effektiv vinduespolering

Hos os lægger vi vægt på kvalitet i arbejdet, også når det kommer til valg af produkter. Derfor bruger vi også ultrarent vand, som er filtreret og helt fri for kalk og mineraler, når vi pudser vinduer.

Det betyder, at der hverken er behov for sæbe eller kemi for at gøre vinduerne skinnende rene. Vores ultra rene vand klarer opgaven til perfektion - uden at gøre skade på miljøet.

Hvad koster vinduespudsning? Kontakt os

Ønsker du yderligere information om, hvad vi kan tilbyde, eller ønsker du, at vi skal stå for vinduespudsning hos dig, så er du velkommen til at kontakte os. Så laver vi et tilbud til dig – hos os er du garanteret rene vinduer og en billig pris.

Få et godt tilbud her

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os og få et tilbud

Vores kalender er altid åben for nye kunder, som ønsker et fagligt kompetent multiservicefirma .

Vi besvarer alle henvendelserhurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

© 2022 AC Polering Og Rengøring. Alle rettigheder forbeholdes.