Mere overskud med privat rengøring

Rent og lækkert hjem – den klarer vi!

Kniber det med at nå at gøre ordentligt rent hjemme hos dig? Eller vil du bare hellere bruge din tid på noget andet end støvsugning og gulvvask? Så er det AC Vinduespolering og Rengøring, du skal have fat i. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor branchen – og vi ved, hvordan man gør godt rent.

Vores rengøringsfirma har kunder i Vejle, Kolding, Fredericia og resten af trekantområdet, og vi kommer også gerne ud til dig, hvis du har brug for professionel rengøringshjælp. 

Med os er du sikret:

  • Brug af miljøvenlige produkter
  • ​Erfarne og pålidelige rengøringsassistenter
  • Effektiv og omhyggelig privat rengøring til en god pris
  • En unik rengøringsplan, der er tilpasset dine behov og ønsker

Din helt egen rengøringsplan

Når vi starter en ny kunde op, tager vi først en grundig snak om, hvilke behov og forventninger du har. Dernæst kommer vi ud og besøger dig. Sammen lægger vi så en rengøringsplan for hele huset eller de dele af huset, du ønsker, vi skal gøre rent. På den måde, ved du altid, hvad du kan forvente af os – og vi ved, hvad vi skal gøre.

Store og små rengøringsopgaver

Vi tilbyder privatrengøring til enlige såvel som familier. Vi kan stå for den ugentlige rengøring, gøre rent hver fjortende dag, eller vi kan udføre en privat hovedrengøring, hvor vi tager huset fra A til Z, så du efterfølgende blot skal holde rent – ikke gøre rent.

Om rengøringsopgaverne er store eller små, så tager vi dem gerne for dig, for vi elsker rene hjem – og glade kunder. Vi tilbyder desuden også erhvervsrengøring.

Hvad koster rengøring for private?

Prisen på privat rengøring afhænger af, hvilke rengøringsopgaver du gerne vil have os til at udføre. Når vi sammen har lavet en rengøringsplan for dit hjem, udregner vi en pris til dig. Hos os får du altid god service og kvalitetsrengøring til fornuftige priser.

kontakt os allerede i dag, hvis du vil have os til at hjælpe med privat rengøring hjemme hos dig – og husk, vi vasker også vinduer både inde og ude.

Få et godt tilbud her

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os og få et tilbud

Vores kalender er altid åben for nye kunder, som ønsker et fagligt kompetent multiservicefirma .

Vi besvarer alle henvendelserhurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

© 2022 AC Polering Og Rengøring. Alle rettigheder forbeholdes.